ZGT Almelo

Vandaag geopend van
Vandaag 13:45 - 14:30 en 18:30 - 19:30
Adres
Zilvermeeuw 1, 7609PP Almelo

ZGT Almelo

ZGT is het gastvrije Twentse ziekenhuis waar de patiënt in goede handen is, waar medewerkers met plezier professioneel kunnen en willen werken en waar gebouwd wordt aan continue verbeteringen en innovaties in de zorg.

Wilt u een familielid, vriend of bekende bezoeken? U bent van harte welkom! Het is fijn voor de patiënt om bezoek te ontvangen.

Bezoek kan ook vermoeiend zijn. Vooral wanneer iemand net is geopereerd of een onderzoek heeft ondergaan. Ook voor de andere patiënten kan het bezoek belastend zijn. Daarom heeft ZGT een aantal algemene bezoekregels opgesteld. Wij verzoeken u zich aan deze regels te houden.

  • Kom met niet meer dan twee personen tegelijk. Overleg met familie en vrienden wie wanneer op bezoek gaat

  • Houd rekening met de andere patiënten

  • Bezoek uw familielid/bekende zoveel mogelijk buiten de kamers. Als de patiënt uit bed kan, kunt u bijvoorbeeld plaatsnemen in het restaurant van het ziekenhuis

  • Huisdieren zijn niet welkom in het ziekenhuis. Hulphonden of blindengeleidehonden zijn wel toegestaan

  • Onderzoek, behandeling en verpleegkundige zorg gaan altijd voor. Vooral bij bezoek overdag kan het gebeuren dat degene die u wilt bezoeken niet op zijn of haar kamer is. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u af te stemmen wanneer een bezoek het beste schikt.