UITagenda

Dag of avond uit bij Preston Palace

Locatie
Preston Palace, Almelo

Bij Preston Palace is elke dag een feestdag! Perfect voor een gezellige dag uit met het gezin of een avond stappen met vrienden of familie. Voor elk wat wils en all-inclusive, nergens geniet je meer!

Almelose Ruiterdagen

Twents Hippisch Centrum

Locatie
Twents Hippisch Centrum, Almelo

Voor de 51ste keer wordt in Almelo de Almelose Ruiterdagen gehouden. De Ruiterdagen is in de regio een begrip en toonaangevend paardensportevenement voor heel Nederland.

Culivent '17

Locatie
Hagenpark, Almelo

Op 23, 24 & 25 juni 2017 is het weer zover: dan zal de vijfde editie van het succesvolle culinaire evenement CULIVENT gaan plaatsvinden in het Hagenpark in hartje Almelo.

Speciaalbier/spijs-proeverij

Bij de Tafel van An

Locatie
De Tafel van An, Almelo

Wil je eens kennismaken met verschillende speciaalbieren? En wil je daar een bijpassend gerechtje bij eten? Dat kan. An vertelt over bier/spijscombinaties en geeft tips voor het gebruik van speciaalbieren in de keuken. Je proeft 5 verschillende speciaalbieren met 5 bijpassende gerechtjes.

MAFF

Langste dag

Locatie
Bibliotheek Almelo, Almelo

Rondom de langste dag is dit keer het jaarlijkse MAFF festival. Van 16 juni t/m 25 juni staan er 10 telefooncellen langs de waterboulevard bij het stadhuis van Almelo. 10 verschillende kunstenaars hebben hier een expositie in.

Expositie Fotogroep Schelfhorst

Aanvang
Locatie
Huis Van Katoen en Nu, Almelo

Fotogroep Schelfhorst bestaat dit jaar 40 jaar en exposeert in het Huis van Katoen. Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Repair Café

Weggooien? Mooi niet!

Aanvang
Locatie
Klussenhuis van Aveleijn, Almelo

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand wordt er in het Klussenhuis van Aveleijn een Repair café georganiseerd. Hier kan je terecht voor het repareren van huishoudelijke apparaten, gebruiksvoorwerpen en kleding.

Indigo Expositie: De Fundatie

Aanvang
Locatie
Kunsthal Hof 88, Almelo

Van 18 juni tot en met 27 augustus kun je in de Kunsthal van Hof88 werken bekijken uit de collectie van Museum de Fundatie. Openingstijden dinsdag t/m zondag van 13.30 tot 17.00 uur, entree: gratis.

Meidenclub Wierdensehoek

Aanvang
Locatie
MFA Eninver, Almelo

Elke week leuke activiteiten alleen voor meiden! Zoals een beauty middag, koken, actief bezig zijn, creatieve middagen en themamiddagen. Niet in de vakanties