UITagenda

In Almelo is altijd wat te doen. Van boekenmarkt en festivals tot aan kermis en straattheater. Almelo bruist van de evenementen! Almelo, altijd wat te doen!

Dag of avond uit bij Preston Palace

Locatie
Preston Palace, Almelo

Bij Preston Palace is elke dag een feestdag! Perfect voor een gezellige dag uit met het gezin of een avond stappen met vrienden of familie. Voor elk wat wils en all-inclusive, nergens geniet je meer!

Winters Almelo

Aanvang
Locatie
De Koornmarkt, Almelo

Twee dagen volop kerstsfeer in de binnenstad van Almelo. Gezellig de kerstinkopen doen en genieten van het kerstprogramma op het kerstplein ”De Koornmarkt” in hartje Almelo.

Expositie Winkelen in Almelo

Aanvang
Locatie
Stadsmuseum Almelo, Almelo

De expositie laat u kennismaken met verschillende vormen van winkelen. Uit het brede scala van winkels hebben wij een fraaie selectie gemaakt.

Indigo expositie: Stofwisseling

Aanvang
Locatie
Kunsthal Hof 88, Almelo

Indigo Almelo presenteert haar 66e tentoonstelling onder de titel 'Stofwisseling'. Ze tonen de tentoonstelling van 12 november 2017 tot en met 28 januari 2018.

Kerstmarkt Bornerbroek

Aanvang
Locatie
Dorpspark Bornerbroek, Bornerbroek

De jaarlijkse kerstmarkt in Bornerbroek vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 december. In en rondom het Brookspark,Trivium en de kerk staan wederom diverse kramen zowel binnen als buiten.

De Nieuwe Liefde Almelo

Aanvang
Locatie
Theater Hof 88, Almelo

Op zaterdag 16 december a.s. neemt filosoof/schijver Lammert Kamphuis ons mee in de kunst van het leven. De kunst van het leven is... als we dat eens wisten.

Winters concert “Orkest van Almelo”

met Lute Hoekstra

Aanvang
Locatie
Grote Kerk Almelo, Almelo

Op zaterdag 16 december om 19 00 uur neemt het Orkest van Almelo o.l.v. Dianne Eising je mee in winterse sferen tijdens het concert in de Grote Kerk in Almelo.

Vengaboys

bij Preston Palace

Aanvang
Locatie
Preston Palace, Almelo

'We Like To Party' gaat zeker lukken met de Vengaboys. In de jaren '90 is dit extravagante kwartet doorgebroken met de hit: 'Up And Down'. Hierop volgend scoorden zij met de nummer 1-hits 'Boom, Boom, Boom, Boom' en 'We're Going To Ibiza'. Dit feest wil je niet missen!

Barbra Streisand

75th anniversary concert

Aanvang
Locatie
Van der Valk Theaterhotel Almelo, Almelo

Geniet van liedjes als ‘Don't Rain On My Parade’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’ en ook tophits uit films en musicals.

Gerard van Maasakkers

40 jaar liedjes

Aanvang
Locatie
Theater Hof 88, Almelo

Zaterdag 16 december presenteert Hof88 Gerard van Maasakkers met de show '40 jaar liedjes'. Aanvang: 20.15 uur, tickets: € 19,50.

Soulcity

Aanvang
Locatie
Polman Stadion, Almelo

Kom naar de X-mas editie van Soulcity op 16 december. Het is van 21:00 uur tot 03:00 uur. Met 2 dance areas 1 soul, disco & funk en de andere area met hiphop & rnb.

Cocktailproeverij en party met Jareck

Aanvang
Locatie
Cafe de Stam, Almelo

Gezellig, en onder het genot van een lekker hapje, diverse feestelijke cocktails proeven, en uitleg krijgen van onze eigen Cocktail-King Jareck over bereiding, ingrediënten, herkomst enzovoorts.

Alltime dansavond

Dj Andre of Andre

Aanvang
Locatie
The Shamrock, Almelo

Kom naar de Alltime dansavond in the Shamrock op zaterdag 16 december. Aanvang is 22:30 uur en entree is gratis deze avond.