Grote Prijs van Twente 3e voorronde

prijs
gratis
locatie
Cafe de Stam, Almelo

Net als voorgaande jaren wordt ook in februari 2018 weer de Grote Prijs van Twente georganiseerd bij De Stam, in samenwerking met JB Studio Almelo en Grolsch.

Voorrondes

In de voorrondes strijden steeds 3 bands per avond om een finale plek. De winnaar van elke avond gaat door naar de finale. Vanavond strijden de bands Dope & Mean, ArVee en Smokes of Silver voor een finaleplek.

Beoordeling

De beoordeling is voor een deel in handen van een deskundige jury en voor een deel in handen van het publiek. De jury beoordeelt op de punten presentatie, samenspel, originaliteit en techniek.

Prijzen

In de prijzenpot onder andere een podiumplek op het HobNob Festival in Almelo en een optreden als support-act van een nader te bepalen aansprekende act in Metropool Hengelo.

Extra prijs

Als extra prijs wordt dit jaar weer een opnamesessie onder professionele begeleiding aangeboden aan de winnaar door MilkMark Studios in samenwerking met JB Studio. De publiekswinnaar ontvangt een cheque ter waarde van 250 euro, te besteden bij Totally Music in Almelo.