Lente-wijn/spijsworkshops van De Tafel van An

prijs
€ 39,00
locatie
Natuurvriendenhuis Krikkenhaar, Bornerbroek

Donderdag 11 april en 2 mei kan je een lente wijn/spijsworkshop volgen in het Natuurvriendenhuis Krikkehaar in Bornebroek te Almelo.

An is ex-onderwijzeres, eigenaresse van De Tafel van An en B&B Bij An en professioneel kok, met als een van haar specialiteiten wijn-spijsdiners op locatie. Als coachkok geeft zij adviezen, bijvoorbeeld bij de samenstelling van menu's, kookadvies, wijn- of bierkeuze of als iets bijzonders op tafel gezet moet worden. An gebruikt verse, het liefst biologische, producten. Haar gerechten worden zoveel mogelijk puur, ambachtelijk en met respect en liefde klaar gemaakt.

Een nieuwe lente met mooie voorjaarsproducten: dat wil je op het bord en in het glas terugzien.
Je wordt ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje en An vertelt kort iets over het verloop van de avond. Je krijgt een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Je gaat onder An’s begeleiding 6 gerechten maken, bij elkaar voldoende als maaltijd. An schenkt hierbij tijdens het aansluitende diner 6 bijpassende proefglaasjes wijn. Zij vertelt over de wijn-spijscombinaties.

Na deze workshop(s) kun je gemakkelijker een wijn kiezen bij een voorjaarsgerecht, je kunt werken met seizoensproducten en je hebt diverse snij- en kooktechnieken geleerd. Natuurlijk ontvang je na afloop per e-mail de recepten, zodat je de gerechten later thuis ook nog kunt bereiden.

Menu
An houdt ervan om op het laatste moment mooie inkopen te doen. Het menu is altijd een verrassing. Tot nu toe is geen enkele gast teleurgesteld. In het voorjaar kun je groene groenten verwachten, jonge geitenkaas, tuinkers, frisse sla of misschien wel asperges, rood fruit, doperwt, lam en natuurlijk ijs.

Laat je verrassen door de creativiteit, smaak, speciale wijn-spijscombinaties en de gastvrijheid van An!

Voor wie?
Je kunt je als individu en ook als groep inschrijven. Bij deelname van minimaal 12 personen gaat de workshop door. Hiervan krijg je uiterlijk een dag na de sluitingsdatum van inschrijving bericht. Reserveer je met een groep van minimaal 8 personen of meer, dan kook je aan een eigen kookeiland en heb je een eigen tafel tijdens het diner.

Korting
Er worden 2 verschillende workshops gegeven. Wil je beide workshops volgen, dan krijg je korting op de prijs en betaal je slechts € 70!

Aanmelden:
voor 4 april (workshop 11 april) en voor 25 april (workshop 2 mei). Vul het contactformulier in op de website http://www.detafelvanan.nl/CONTACT/, mail naar info@detafelvanan.nl of bel direct met An op 06 2937 1202.

Akkoord

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we om de website goed te laten werken. Onze website maakt ook van cookies van derden gebruik om jou een prettige ervaring op onze online kanalen aan te bieden. Zodat je berichten op social media kunt delen bijvoorbeeld. Of om relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op 'akkoord' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons privacy- en cookiebeleid. Privacy- en cookiebeleid