Weekoverzicht evenementen Almelo

Het weekoverzicht van week 25 met de belangrijkste evenementen van Almelo en omgeving staat weer voor je klaar.

Ook deze week is er weer van alles te beleven in en om Almelo! Hier vind je iedere maandagmorgen een actueel weekoverzicht met de belangrijkste evenementen van Almelo en omgeving. Voor een compleet overzicht van alle evenementen neem een kijkje in onze UITagenda.

Vrijdag 16 juni t/m zondag 25 juni: Almelose Ruiterdagen @ Twents Hippisch Centrum
Voor de 51ste keer wordt in Almelo de Almelose Ruiterdagen gehouden. De Ruiterdagen is in de regio een begrip en toonaangevend paardensportevenement voor heel Nederland.

Vrijdag 23 juni t/m zondag 25 juni: Culivent @ Hagenpark
Op 23, 24 & 25 juni 2017 is het weer zover: dan zal de vijfde editie van het succesvolle culinaire evenement CULIVENT gaan plaatsvinden in het Hagenpark in hartje Almelo.

Zaterdag 24 juni & zondag 25 juni: All Mellow Straatmuziekfestival @ Centrum Almelo
De mooiste lokale jonge bands openen het festival op zaterdag en dat zijn Whatever, Bysun, Denim, R.E.C. en Atemptoe. Tijdens het zondagmiddagprogramma zijn de winkels open. De toegang is het hele weekend gratis! Voel je vrij om al je vrienden en familie mee te nemen naar het festival!

Zondag 25 juni: Brooker Zomerontbijt @ Dorpspark Bornerbroek
Op 25 juni bruist het weer in het Dorpspark in Bornerbroek. De activiteitencommissie van het Kulturhus Bornerbroek organiseert de 4e editie van het Brooker Ontbijt.

Zondag 25 juni: Kunstmarkt Beeklustpark @ Beeklustpark
Op zondag 25 juni begint om 12:00 uur de 10e editie van de kunstmarkt in het Beeklustpark. Dit jaar met circa 70 kunstenaars uit binnen en buitenland die deze middag naar het Beeklustpark afreizen om zijn of haar werk te exposeren. Tijdens deze middag is er voor jong en oud genoeg te doen, er is live muziek, diverse demonstaties en workshops. Wat ook belangrijk is om te weten: alle kunst is te koop!