Goede prestaties Nederlands team

Het Nederlands juniorenteam, volledig bestaande uit turnsters van Klaverblad TON Almelo, heeft uitstekend gepresteerd tijdens het Internationale Toernooi Combs La Ville, Frankrijk.

Op zaterdag werden de teamwedstrijden geturnd en het Nederlands team eindigde knap op een vijfde plaats, na Italië, Rusland, Canada en Zwitserland. In totaal deden 21 teams mee.

Individueel was Sara van Disseldorp (Zutphen) de beste Nederlandse turnsters. Zij eindigde op de negende plaats. Tijdens de toestelfinales van vandaag behaalde Vera Jonker (Apeldoorn) een goede vijfde plek. Na lang blessureleed is zij duidelijk weer terug. Sara van Disseldorp schitterde op vloer en wist beslag te leggen op de zilveren medaille. Zij liet hiermee twee turnsters uit Rusland, een uit Frankrijk en een uit Hongarije achter zich. Een zeer knappe prestatie in een sterk deelnemersveld.

Het team keert morgen weer huiswaarts en zal zich de komende week voorbereiden op de NK teams dat aanstaande zaterdag in Amsterdam gehouden wordt.