De leukste Valentijntips in Almelo

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde vieren. Wij hebben de leukste Valentijntips in Almelo voor je op een rijtje gezet.

Zoetigheid
Geef je heerlijke bonbons of andere Valentijnsproducten van bijvoorbeeld Torino chocolade, koffie & thee, Patissier en broodspecialist van Otten, De Gildebakker Almelo of Echte Bakker Lubbers? Of genieten jij en je Valentijn liever van een high tea? De Zoete Bezigheid heeft voor jullie speciaal een ‘sweet Valentine tea’.

Diner
Voor Valentijnsdag zijn speciale dinerarrangementen met leuke extra’s samengesteld. Ga voor het pannenkoekenmenu bij Poppies Pannenkoekenboot of geniet bij Hap van een extra kaasfondue-avond. Deze horecagelegenheden hebben voor jullie iets exclusiefs op het menu: NielZ Café-Restaurant (speciaal gericht op kinderen), Taveerne Het Wetshuys, Ibiza Almelo, Wilhelmus Koffie- & Eethuis, The Shamrock, Willem de Vierde Grand Café/Restaurant, Restaurant Kreta, Grand Café Ledeboer - Restaurant & Events, Dock-19, De Sociëteit, Tapasrestaurant Solera, Hudsons, Eetkamer Op de Proef, Le Primeur en Liedenbaum.