UITagenda

In Almelo is altijd wat te doen. Van boekenmarkt en festivals tot aan kermis en straattheater. Almelo bruist van de evenementen! Almelo, altijd wat te doen!

Dag of avond uit bij Preston Palace

Locatie
Preston Palace, Almelo

Bij Preston Palace is elke dag een feestdag! Perfect voor een gezellige dag uit met het gezin of een avond stappen met vrienden of familie. Voor elk wat wils en all-inclusive, nergens geniet je meer!

Expositie deelnemers Herman Krikhaarprijs

Aanvang
Locatie
Kantoortoren Java, Almelo

Van 23 oktober tot 26 november is de expositie te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur in de Javatoren. Ook kun je een gezellig bakje koffie drinken in de Hoofdzaak.

Expositie Winkelen in Almelo

Aanvang
Locatie
Stadsmuseum Almelo, Almelo

De expositie laat u kennismaken met verschillende vormen van winkelen. Uit het brede scala van winkels hebben wij een fraaie selectie gemaakt.

Indigo expositie: Stofwisseling

Aanvang
Locatie
Kunsthal Hof 88, Almelo

Indigo Almelo presenteert haar 66e tentoonstelling onder de titel 'Stofwisseling'. Ze tonen de tentoonstelling van 12 november 2017 tot en met 28 januari 2018.

Workshop e-books lenen

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Almelo, Almelo

Kom naar de workshop e-books lenen bij de Bibliotheek, op de vierde verdieping. Toegang is gratis (graag aanmelden).

Cursus positief opvoeden (2-12 jaar)

Aanvang
Locatie
MFA Eninver, Almelo

Luistert je zoon of dochter niet? Heeft je kind vaak driftbuien? Of dwars gedrag? Zou je willen dat je kind zich wat beter aan de regels houdt? Maar wil je ook dat het gezellig blijft thuis? Kom dan naar de cursus Positief Opvoeden. Voor ouders of opvoeders die vragen over de opvoeding hebben.

Steven Brunswijk

Als ik mezelf kon zijn

Aanvang
Locatie
Theater Hof 88, Almelo

Dinsdag 21 november presenteert Hof88 Steven Brunswijk met de show Als ik mezelf kon zijn. Aanvang: 20.15 uur, tickets: € 15,-