Heracles nieuwtjes!

Deze week vertellen wij jullie wat nieuwtjes over Heracles! O.a. over het Heracles Soccer Camp in de herfstvakantie en het nationale integratiediner.

Vieren van verschillen bij Het Nationaal Integratiediner

Honderden mensen schuiven aanstaande donderdag (12 oktober) voor het Nationaal Integratiediner in het Polman Stadion. Gedurende de zevende editie van dit evenement wordt er op meer dan driehonderd locaties door ongeveer twintigduizend mensen samen gegeten, gelachen en gesproken.

Het diner in het Polman Stadion, georganiseerd door Asito, De Klup en Heracles Almelo, is een zogenaamde hotspot. Dit is de grootste variant van het diner. Ongeveer vierhonderd genodigden schuiven in de BusinessClub aan voor een gevarieerd buffet. Zij gaan genieten van gerechten die gekookt worden door ‘kookploegen’ vanuit de organiserende organisaties.

Tijdens het diner komen genodigden aan tafel te zitten bij mensen die zij niet kennen. Gedurende het eten leren zij elkaars achtergrond, cultuur en interesses kennen. Het motto van het Nationaal Integratiediner is: het verbinden van mensen + het vieren van verschillen = het benutten van kansen.

Kidspark bij Heracles Almelo – Vitesse

Zondag 15 oktober om 12.30 uur is de aftrap van Heracles Almelo – Vitesse. Om 10.30 uur gaan de poorten van het Polman Stadion open en daarmee ook die van het Heracles Almelo Kidspark. Achter vak F, in het stadion, staan allerlei voetbalspellen klaar voor de jongste bezoekers van deze wedstrijd. Ook in de rust van de wedstrijd is het Kidspark geopend. Na afloop van de wedstrijd mogen de kinderen op het veld voetballen.

Maak je eigen Heraclesbanner
In het Heracles Almelo Kidspark kun je zondag je eigen banner (textielen sjaal) maken! Ook kun je zelf voetballen, je hardste schot meten of de bal door het gatendoek schieten.

Gratis suikerspin of popcorn voor Herakids
Oproep aan de leden van de gratis KidsClub van Heracles Almelo: neem je Herakidspas mee. Dan scoor je zondag een gratis suikerspin of bakje popcorn! Nog geen lid van de KidsClub? Meld je gratis aan via www.herakids.nl.

Gezinspakket: Voor slechts € 40,- met het gezin naar Heracles Almelo – Vitesse
Bij deze wedstrijd kun je ook het gezinspakket bestellen. Voor slechts € 40,- scoor je twee volwassenkaarten en twee kinderkaarten, ongeacht de plekken in het Polman Stadion. Tickets bestel je online via www.heracles.nl/kaartverkoop of in de FanServiceShop.

Heracles Soccer Camp in de herfstvakantie

Heracles Almelo organiseert ook in de herfstvakantie weer een Soccer Camp. Tijdens deze vrije week kunnen jongens en meisjes voor drie dagen voetbalplezier terecht op het terrein van AVC Heracles.

Het Heracles Soccer Camp vindt plaats op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 oktober, dagelijks van 9:00 uur – 15:00 uur (bij AVC Heracles). Deelnemers aan het Heracles Soccer Camp worden drie dagen begeleid door gekwalificeerde Heracles Soccer Camp-trainers. Ook komen er twee eerste-elftalspelers van Heracles Almelo langs om te kijken hoe de kinderen trainen. De spelers voetballen natuurlijk ook even met de deelnemers mee, geven voetbaltips, delen handtekeningen uit en zijn tot slot beschikbaar voor vragen tijdens een ware persconferentie.

Op www.heracles.nl/soccercamps is alle informatie te vinden over het Soccer Camp en de andere voetbalmiddagen in de regio.