Sandra is trots op Almelo!

Trots op Almelo… en op de mensen in onze regio. Wil jij ook iemand in het zonnetje zetten? Mail de contactgegevens naar info@almelopromotie.nl en vertel ons waarom. Deze week: Sandra Spanjer, organisator van Pink Drink.

Stel jezelf kort voor en omschrijf jezelf in 5 woorden.
Mijn naam is Sandra Spanjer, 43 jaar, enthousiast en ondernemend, maatschappelijk betrokken, een levensgenieter en reislustig.

Waarom wil je zo graag Pink Drink organiseren?
Omdat wij denken dat Almelo klaar is voor een open minded feest als dit. Wij willen uitdragen dat iedereen gelijk is, ongeacht zijn of haar afkomst of geaardheid en samen een mooi feest kunnen beleven, juist door diversiteit. Het lijkt me gaaf wanneer we hele diverse mensen bij elkaar krijgen op een mooie locatie die samen veel plezier hebben en dat er mooie ontmoetingen uit voortkomen.

Vertel eens iets over Pink Drink.
Op 21 oktober 2017 wordt de 1e editie van de PINK DRINK party gehouden in de Businesslounge van Heracles. De doelstelling is dat Pink Drink een groeiend evenement in Twente wordt. Lekkere clubmuziek wordt afgewisseld met discodeuntjes op een spectaculaire dansvloer en mooie aankleding. Verder zijn er VIP-arrangementen verkrijgbaar: luxe hapjes met bijv. een fles bubbels. De entreeprijs is inclusief één welkomstdrankje.

Wat is er zo bijzonder aan Pink Drink?
Pink Drink is “een Experience with a twist!” Een spectaculair feest dat de zintuigen prikkelt: lekkere muziek, bijzondere hapjes, oesters, bubbels, een interactieve dansvloer en er lopen prachtige drag queens rond. De dresscode is: white with a touch of pink. Er is een mogelijkheid om je naar het feest te laten vervoeren in een prachtige Oldtimer, een Cadillac.

Waar ben je het meest trots op met betrekking tot het organiseren van dit feest?
Dat het begon met een spontaan idee en nu daadwerkelijk gaat plaatsvinden zoals we dat voor ogen hebben, ook de reacties zijn erg leuk. Nu natuurlijk nog wel een paar honderd kaarten verkopen!

Wat was je eerste grote uitdaging?
Om mensen te benaderen die ons willen helpen en het ons gunnen om deze eerste editie tot een succes te maken. Daarbij hebben we o.a. veel te danken aan Xandrine van Woudenbergh, uitbaatster van de locatie waar het feest plaatsvindt. Een goed feest begint immers met een mooie locatie!

Als je aan Almelo denkt, dan denk je aan..
Een stad met veel open minded mensen en de goede energie en initiatieven van inwoners die iets van de stad willen maken.

Wat vind je het mooiste aan Almelo?
De omgeving Het Kolkje, Doelenstraat, Huize Almelo en de Gravenallee.

Wat is je favoriete café/restaurant in Almelo?
Ik heb er twee, mag dat ook? ‘T Hookhoes en Proeflokaal België.

Met wie wil je wel eens een beschuitje eten en waarom?
Met Fajah Lourens, omdat ik haar een zeer inspirerend en ondernemend mens vind.

Waar dagdroom je wel eens over?
Dat Pink Drink uitgroeit tot een jaarlijks festival.

Wat is je levensmotto en waarom?
Geen woorden, maar daden. Samen met andere mensen leuke dingen doen waar andere mensen blij van worden.

Wil je verder nog iets kwijt aan de lezers?
Zin in een ‘Experience with a twist?’ Kom dan zaterdag 21 oktober naar Pink Drink! Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op Facebook en www.pink-drink.nl.