Nieuws - Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes uit Almelo!

 1. THEATER ZONDER GRENZEN

  14 februari - Vanaf 12 maart organiseert Studio15 samen met Plattenlandsjongeren NL het unieke project ‘Theater Zonder Grenzen’, dat jongeren uit Almelo verbindt met statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning).

 2. De vlag van Rembrandt Fiësta is gestreken

  Een mooi evenement voor Multicultureel Almelo, een mooie naam, een mooi verleden, een mooi logo, een geweldige groep vrijwilligers en jaarlijks een groot aantal bezoekers. En toch zal er in 2020 géén negentiende editie komen van dit festival.

 3. Elke Stap Telt gaat weer van start!

  Na het grote wandelsucces van 2019 in Aadorp en Bornerbroek (meer dan 120 deelnemers) start Sportbedrijf Almelo in samenwerking met Recreatiesport Almelo dit jaar ook in drie Almelose wijken met Elke Stap Telt.

 4. Nieuwste Norah winkel opent in Almelo

  6 februari 2020 - Gisteren opende Norah haar 79e store in Almelo. De winkel bevindt zich in het centrum van de stad, op het Marktplein 5 en is een feestelijke mijlpaal voor dit jonge, Nederlandse modemerk.

 5. Mentorproject Almelo zoekt vrijwillige jongerencoaches

  4 februari 2020 - Avedan Welzijn zoekt vrijwilligers voor het Mentorproject Almelo, een maatjesproject voor jongeren (tussen de 11 en 23 jaar). Heb jij minimaal een diploma MBO 4 (of een vergelijkbare opleiding) en denk jij in mogelijkheden? Na een training wordt je voorgesteld aan een jongere en ontmoet je elkaar één keer per week om aan de gestelde doelen te werken.

 6. Heracles Almelo huurt Delano Burgzorg

  31 januari 2020 - Delano Burgzorg speelt het komende halfjaar op huurbasis voor Heracles Almelo. De 21-jarige buitenspeler komt over van Spezia Calcio. In de overeenkomst met de club uit de Italiaanse Serie B is een optie tot koop opgenomen.

Akkoord

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we om de website goed te laten werken. Onze website maakt ook van cookies van derden gebruik om jou een prettige ervaring op onze online kanalen aan te bieden. Zodat je berichten op social media kunt delen bijvoorbeeld. Of om relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op 'akkoord' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons privacy- en cookiebeleid. Privacy- en cookiebeleid