Nieuws - Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes uit Almelo!

 1. Jeanine Stoeten ook dit seizoen bij Eurosped-TVT

  Het heeft wat langer op zich laten wachten dan vorig seizoen, maar met het contracteren van Jeanine Stoeten is de selectie van Eurosped-TVT voor het seizoen 2015-2016 rond. De sterke midspeelster, die in het afgelopen seizoen een belangrijke rol speelde in de succesvol verlopen competitie, had diverse opties maar heeft uiteindelijk toch besloten bij Eurosped-TVT te blijven.

 2. Plekken vrij voor tablet-/computercursussen Samen Online!

  Scoop start op 9 september weer met nieuwe cursussen van “Samen Online”.
  Voor de computercursus in de Aalderinkshoek en in de binnenstad zijn nog enkele plekken vrij! Ook zijn er nog enkele plekken vrij voor de tabletcursus in de Windmolenbroek (De Sumpel). Het project is bedoeld voor senioren.

 3. Fotocursus bij Fotogroep Schelfhorst

  Fotogroep Schelfhorst start in september met een nieuwe fotocursus. Deelnemers leren onder andere over composities, het bewerken van foto’s en digitale-, studio- en nachtfotografie. Vanaf 23 september zijn er op tien achtereenvolgende woensdagen cursusavonden.

 4. Wereldkampioen lost startschot Dikke Banden Race

  De wielerwedstrijd voor alle kinderen van de basisschool, de Rabo Dikke Banden Race op vrijdag 28 augustus, krijgt een vooraanstaand starter: wereldkampioen wielrennen op de baan Kirsten Wild gaat de deelnemers ‘wegschieten’.

 5. Unieke aftrap Profronde Almelo

  Op 13 augustus aanstaande kunnen wielrenfans hun hart ophalen. Het Enschedese marketingcommunicatie bureau L’Amp, partner van de Profronde Almelo, organiseert – in samenwerking met Aandagt Reclame en Bier & Wijnlokaal ‘t Hookhoes een uniek wielercafé.

 6. “Merry Christmas” zoekt zangers en zangeressen!

  I'm dreaming of home is het openingslied van het concert "Merry Christmas", vernoemd naar de film "Merry Christmas", een film uit 2005 die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en als thema de waargebeurde kerstwapenstilstand heeft.

 7. Ereronde voor Almelose sportkampioenen!

  Sportbedrijf Almelo en Heracles Almelo zetten ook dit jaar Almelose sportkampioenen in het zonnetje. Op zaterdagavond 19 september zal de Kampioenenparade 2015 plaatsvinden voorafgaand aan de competitiewedstrijd Heracles Almelo – PSV Eindhoven. Deze start om 19:45 uur in het vernieuwde Polman Stadion.

Akkoord

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we om de website goed te laten werken. Onze website maakt ook van cookies van derden gebruik om jou een prettige ervaring op onze online kanalen aan te bieden. Zodat je berichten op social media kunt delen bijvoorbeeld. Of om relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op 'akkoord' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons privacy- en cookiebeleid. Privacy- en cookiebeleid