Nieuws - Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes uit Almelo!

 1. Herkenbaar bordje voor slechthorenden

  Fietsers die slechthorend of doof zijn kunnen door dit bordje toch deelnemen aan het verkeer. Door dit bordje moet het voor hen veiliger worden om zelfstandig de straat op te gaan.

 2. Taalproject VoorleesExpress zoekt vrijwilligers

  De VoorleesExpress introduceert het voorleesritueel bij gezinnen met kinderen van 2 t/m 8 jaar. Zo vergoten zij het leesplezier en stimuleren ze de taalontwikkeling van de kinderen. De VoorleesExpress in Almelo is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die als voorlezer aan de slag gaan.

 3. Kinderen reizen gratis!

  Tijdens de voorjaarsvakantie, tot en met 1 maart, reizen kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar helemaal gratis bij Arriva.

 4. Almelose Schoolsportdagen zoekt hulp

  Sinds jaar en dag worden er in Almelo de schoolsportdagen georganiseerd. Altijd werd dit gesubsidieerd door de gemeente Almelo. In 2013 draaide de gemeente echter de geldkraan dicht en het einde dreigde voor de schoolsportdagen voor de groepen 7 en 8 van alle Almelose basisscholen (ruim 1350 leerlingen!).

 5. Beloften Heracles spelen gelijk

  De derby tussen de beloften van Heracles Almelo en Go Ahead Eagles heeft gisteravond geen winnaar opgeleverd. In het Polman Stadion eindigde het duel in 2-2. Alle goals vielen in de tweede helft.

 6. Opendag nieuwbouw Dimence Groep

  In de nieuwe vestiging van Dimence Groep Westerdok wordt hoogwaardige mensgerichte zorg geboden in een helende omgeving. Zaterdag was de open dag en kon iedereen ondervinden wat dit betekent.

Akkoord

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we om de website goed te laten werken. Onze website maakt ook van cookies van derden gebruik om jou een prettige ervaring op onze online kanalen aan te bieden. Zodat je berichten op social media kunt delen bijvoorbeeld. Of om relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op 'akkoord' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons privacy- en cookiebeleid. Privacy- en cookiebeleid