Nieuws - Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes uit Almelo!

 1. Nog enkele plaatsen vrij voor Samen Online tablet- en iPadcursus

  Op 4 maart aanstaande start Avedan weer met nieuwe cursussen van Samen Online en er zijn nog enkel plaatsen vrij. Gedurende zes weken nemen vier ROC studenten, van de sector ICT, maximaal acht senioren aan de hand mee op ontdekkingsreis langs de mogelijkheden van de computer, tablet of iPad en het internet. De kosten zijn € 36,00 voor 12 lessen, dat is € 3,00 per les, inclusief koffie/thee en het lesboek. De cursussen zijn twee keer per week, op woensdag- en vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur.

 2. ASV’57 en ATV De Molenhoek organiseren gezellige vrijwilligersdagen!

  24 februari - De sportverenigingen ASV’57 en ATV De Molenhoek uit Aadorp steken in maart de handen uit de mouwen. Beide verenigingen zijn Actief Betrokken Clubs en openen graag hun deuren voor bewoners uit het dorp en omgeving. Met de vrijwilligersdagen tijdens NL Doet hopen de clubs te kunnen rekenen op vele handjes, want dat maakt immers licht werk!

 3. Trouwen... in Almelo

  21 februari - Het aftellen is begonnen want a.s. zaterdag 22 februari a.s.zullen wij aan de buitenwereld bekend maken wie de gelukkige winnaars zijn geworden van de geheel verzorgde trouwerij die 26 juni a.s. bij het huis van Katoen en Nu zal plaatsvinden en aangeboden wordt door een Hengelose Bruidsmodezaak en de Almelose winkeliers/bedrijven.

 4. Cursus de mens in de kunst

  De mens is ontelbare keren afgebeeld in de geschiedenis. Voor de hand liggend, het is tenslotte als thema altijd voorradig en kunstenaars kunnen eindeloos experimenteren met de afbeeldingsmogelijkheden.
  En wat is er boeiender dan de mens zelf?

 5. THEATER ZONDER GRENZEN

  14 februari - Vanaf 12 maart organiseert Studio15 samen met Plattenlandsjongeren NL het unieke project ‘Theater Zonder Grenzen’, dat jongeren uit Almelo verbindt met statushouders (vluchtelingen met een verblijfsvergunning).

Akkoord

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Sommige cookies plaatsen we om de website goed te laten werken. Onze website maakt ook van cookies van derden gebruik om jou een prettige ervaring op onze online kanalen aan te bieden. Zodat je berichten op social media kunt delen bijvoorbeeld. Of om relevante advertenties te kunnen tonen op websites van derden. Deze cookies verzamelen mogelijk gegevens buiten onze website. Door op 'akkoord' te klikken ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons privacy- en cookiebeleid. Privacy- en cookiebeleid