Doelengebied

Aan het eind van de groene Gravenallee vind je het Doelengebied. De allee vormt één groene long die tot aan het centrum rijkt. Dit authentieke winkelgebied dat ook wel het 'Doelengebied' wordt genoemd, mag je niet missen.

Houd je van een strakke Scandinavische interieurstijl? Dan is de conceptstore in de Doelenstraat van Stolenstudio een plek waar jij je hart kan ophalen. Schoenenzaak Rohof mag zeker niet ontbreken in het rijtje 'bijzondere winkels' in het Doelengebied. Je vindt deze high fashion zaak aan het uiteinde van de Grotestraat. In de Oranjestraat vindt je de prachtige lingeriezaak Lincherie. Een verademing voor iedere vrouw die zoekt maar de mooiste merken en persoonlijk advies.

Kom genieten van een stukje van Almelo met zovéél bijzondere winkeltjes, dat je hier zeker even een bezoekje moet brengen.

Ga eens langs bij..

  1. Pom & Floor Almelo

    Pom & Floor is de winkel met de leukste tweedehands kinderkleding van Almelo en omstreken. Al ruim 20 jaar kunt u bij ons terecht voor inbreng en …

  2. Eringa Mode

    Aan de Oranjestraat 28 in Almelo is Eringa mode gevestigd. Bij Eringa Mode kunt u terecht voor damesmode en dameskleding.

  3. Cigo MultiKantoor

    De naam Cigo MultiKantoor verklapt het al; je kunt hier terecht voor alles wat je nodig hebt voor school, thuis en op kantoor. Gevestigd aan de …