WijnSpijs Wandeling

prijs
€ 60,00
locatie
Centrum Almelo,

In Almelo is altijd wat te doen, maar op 10 december wordt het wel heel gezellig! Op deze zondagmiddag presenteren de leukste zaken Almelo tijdens de eerste WijnSpijs Wandeling!

Maar liefst zeven restaurants staan te popelen om je hun mooiste wijnspijs combinatie te laten proeven. Een signature dish, bijpassende wijn, frisse wandeling en jouw leukste gezelschap. Neem je zus mee, je vader, tante, juf, grote liefde, beste vriend, collega, buurman of oma. Het mag en kan allemaal.

Ga mee en (her)ontdek Almelo. Op zondag 10 december wandel je vanaf 12:00 uur langs onderstaande restaurants!

Grand Café Ledeboer, Restaurant & Events
Almelo is in haar nopjes met deze nieuwe wijnbar/grand cafe/terras/restaurant in het oude bankgebouw. Prachtige lokatie, fijne wijnkaart en een ambiteuze brigade!

Restaurant De Sociëteit
Waan je een prinses in dit monumentale pand, met hoge plafonds, kroonluchters en luxe stoelen. Linnen servet op je schoot, streekproducten op je bord en een mooie wijn binnen handbereik. Fijn!

De Smaak Van
Altijd feest bij dit culinaire team! Kookworkshops, champagnetorens en waanzinnige privediners. Wij staan al te trappelen.

Eetkamer op de Proef
Hier kun je zó lekker eten en drinken! Het allerleukste vinden wij de volledig open keuken, waar je precies kunt zien hoe de keukenbrigade die mooie bordjes maakt. Smullen!

Hudsons
Heel bijzonder, Hudson heeft een Amerikaanse keuken! Dat betekent fine dining met uitstekende t-bones, kreeft en vis van de grill. Service with a smile!

Grand Café Willem de Vierde
Het Grand Cafe van Almelo kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de WijnSpijs Wandeling. Geniet van de vele open wijnen en de gastvrijheid!

Ibiza Almelo
Zien en gezien worden bij Ibiza! Hier kun je na het (must try) verrassingsmenu nog even de voetjes van de vloer doen. De keuken is geinspireerd op het gelijknamige eiland.

Kaarten koop je snel en makkelijk via onze website. Wees er snel bij, kaarten zijn enkel in de voorverkoop te krijgen en op = op!

Kijk voor meer informatie op www.wijnspijs.nl